detaljer

Investera i dina anställdas hälsa och få expponentiell avkastning. En friskare, mer motiverad personal är gladare och mer produktiv. Genom vår innovativa inställning till friskvård hjälper vi både dig och dina anställda att förbättra din vinst.

Smart Business A Good Fit Budget Friendly Kom igång!!
Det är ganska enkelt, egentligen. Missionen hos Anytime Fitness är att hjälpa människor att utvecklas genom en aktiv livsstil. Smarta företag delar en liknande mission för sina anställda, en mission där personalen uppmuntras att förbättra sin hälsa och nivån på sin livsstil, att öka sin energi och produktivitet och sänka vårdutgifter. Genom Anytime Fitness företagsfriskvårdsprogram är det möjligt för företag i alla storlekar att uppmuntra friskvård på jobbet.

varför anytime fitness?

Som den största och snabbast växande 24-timmars fitnessfranchisen i världen för både män och kvinnor, kan Anytime Fitness hjälpa dig att ta itu med friskvårdsbehoven hos dina anställda. Vi erbjuder det ultimata inom bekvämlighet för dina anställda, komplett med banbrytande utrustning. Anytime Fitness erbjuder också extra fördelar för dina anställda att kunna få ut det mesta möjliga inom träning, bland annat:

  • Anywhere Club Access, som ger tillgång till tusentals klubbar runt om i världen! Detta är en stor bonus för dina anställda som reser i arbetet.

en god avkastning på investeringen

Anställda som känner sig värdesatta och belönas fungerar bättre och har mer energi. Att erbjuda dina anställda medlemskap hos Anytime Fitness hjälper inte bara dem att hålla sig mer pigga och fokuserade, det hjälper även ditt företag att hålla sin prestanda på topp. Du kommer att märka:

  • Färre sjukdagar bland personalen vilket ger lägre sjukvårdskostnader
  • Förbättrad moral, ökad självkänsla occh lägre stressnivåer
  • Större koncentration och arbetsfokus
  • Ökad produktivitet och prestanda
  • Större retention av personal

Företag av alla storlekar kan göra en prisvärd investering i hälsan hos sina anställda vilket många på sistone också gör. Med Anytime Fitness som din partner inom företagsfriskvård kan du genomföra det program som passar dig bäst.

  • Total Wellness with Corporate Contributions | Detta alternativ är till för den organisation som verkligen vill satsa på hälsa och välbefinnande hos sin personal med fullt betalada klubbmedlemskap hos Anytime Fitness. Snart kommer detta alternativ även att inkludera premiumåtkomst till AnytimeHealth.com
  • Corporate Coordinator | Anytime Fitness arbetar med en utsedd representant att organisera rabatterade medlemskap strukturerade för att tillgodose behoven hos din personal. Detta program ger incitament att delta genom delvis betalda eller subventionerat medlemskap hos Anytime Fitness per månad.

Steg 1: Kontakta oss
För en personlig konsultation om att genomföra ett företagsfriskvårdsprogram på din arbetsplats, [Kontakta vår wellnessavdelning(/företagskontaktperson). Det tar bara ett ögonblick för dig att skicka in dina kontaktuppgifter och det är helt och hållet utan några förpliktelser. Så fort vi mottagit dina uppgifter kommer vi att ringa tillbaka.

Steg 2: Skapa ett program
Tillsammans med Anytime Fitness skapar ditt företag ett program som hjälper dina anställda att uppnå sina mål och syften.

Steg 3: Främja programmet
Att främja ditt företagsfriskvårdsprogram är viktigt, dels för att göra de anställda medvetna om det och dels för att motivera dem att delta. Anytime Fitness hjälper dig med dina insatser att främja, däribland skräddarsydda affischer och flygblad som hjälper dig att sprida information till dina anställda. Vi kommer också att genomföra guidade turer på klubben och besvarar eventuella frågor som finns.

Steg 4: Incitament
De flesta människor vill vara mer aktiva, men saknar motivation att vara det. Incitamentprogram kan göra hela skillnaden. Enkla belöningar, till exempel t-shirts, presentkort eller kuponger för underhållning kan öka deltagandet i ditt företagsfriskvårdsprogram.

Det är allt! Du är på väg att främja en hälsosam arbetsplats. Hos Anytime Fitness ser vi fram emot att hjälpa dig att uppnå välbefinnande på ditt företag.