de friskaste affärsmöjlighet på planeten

Vi är stolta att meddela att Anytime Fitness har utsetts #1 Top Global Franchise av Entrepreneur Magazine, som överstiger välkända företag såsom Subway, McDonalds och Pizza Hut. Detta är andra gången Anytime Fitness har vunnit denna utmärkelse.

Enligt Entrepreneur, de viktigaste faktorerna för att ingå på franchisetagare 500-listan är:

  • Finansiell styrka och stabilitet
  • Tillväxthastighet
  • Storleken på systemet

Genom att använda denna formel, Anytime Fitness är rankad #1! Titta på videon nedan från vår 2014 kröning som #1 franchise i världen för att se ett särskilt meddelande från våra grundare, Corporate personal och franchisetagarna. Det gör ett utmärkt jobb som visar varför Anytime Fitness är en topp franchise och är fortfarande #1 (i våra hjärtan).


in it for the right reasons


bli partner med världsmästaren

Den perfekta blandningen av många faktorer gör Anytime Fitness unik. Bekvämligheten och överkomliga priser på våra produkter, både för franchisetagare och medlemmar är bara en av de många funktioner som får vårt koncept att frodas.

Beprövat koncept Låg investering Förstaklassig support Enkel proccess Begär Franchise Information

konceptet


Titta på videon till vänster för att lära dig mer om Anytime Fitness koncept och hur vi kan hjälpa dig med att få ut det du verkligen vill ha ut av livet.

en beprövad , blomstrande serien

Sedan grundandet år 2002 har vi upprätthållit starka tillväxttal. Som världens största och snabbast växande dygnet runt-öppna grupptränings-franchise fortsätter vi att slå rekord och [få industriutmärkelser] (/franchisemöjligheter/utmärkelser)

För att uppleva en gymfranchise utformas från ditt perspektiv, gå igenom informationen på denna webbplats och börja leva din drömlivsstil idag.

Läs mer ▸▸

en topprankad , prisvärd franchisen inom alla branscher

Både vår första franchiseavgift och pågoende månadsavgifter är mycket prisvärda, vilket sänker barriären för att kunna gå med. Baserat på din budget och kassaflöde kan din initiala kostnad minimeras genom leasing av utrustning och uppdelning av utbyggnadskostnader.

Se hur Anytime Fitness står sig i jämförelse med andra branschledande franchise-system. För detaljerad information om kapitalkrav, klicka på länken nedan.

Läs mer ▸▸

För fjärde gången i rad har Anytime Fitness rankats som nummer ett på tidningen Entrepreneur lista "2015 Franchise 500 List".

vi stödjer dig varje steg på vägen

Hos Anytime Fitness slutar träningen aldrig! Som franchisetagare får du tillgång till ett pågående stöd som är oöverträffat. Vårt team av franchise-konsulter och annan personal utvecklar ständigt nya och spännande sätt att stödja dig på. Utforska de verktyg som finns till hand för dig genom att klicka på länken nedan.

Läs mer ▸▸

stegen till din dröm

För extra simplicty , har vi skapat en rationaliserad strategi för att komma in i Anytime Fitness systemet . Läs mer om de olika åtgärder som kommer att faktor in på ditt beslutsprocessen nedan . Få den frihet och flexibilitet att göra vad som är viktigt för dig !

avgör din kompatibilitet

Anytime Fitness erbjuder en beprövad affärsmodell och ett marknadsledande varumärke. För att behålla vårt varumärke och för att fortsätta vår tillväxt som en franchise vill vi säkerställa att vårt erbjudande är helt rätt för just dig. Om du inte redan gjort det, läsa följande sidor:

beprövat koncept
låg investering
en förtstaklassig support

Här får du lära dig om Anytime Fitness, uppfinnaren av, och världsledaren inom, dygnet runt-öppna grupptränings gym-franchise-konceptet. Du kommer också att få läsa om vår filosofi, vår unika affärsmodell och vår förstaklassiga support förr franchisetagare.

the steps
1. avgör din lämplighet
2. prata med oss
3. motta vårt fdd och vårt franchiseavtal
4. gör ditt slutgiltiga val
5. genomgå träning
6. öppna din klubb