uppfinnaren av, den ursprungliga
dygnet runt- franchisen

Grundarna av Anytime Fitness insåg tidigt att industrin var mogen för innovation. Uppbackade av mer än 30 år i branschen och företagarerfarenhet utvecklade de en trendsättande affärsmodell som tillåter människor att arbeta i en trevlig och snabbt växande träningsindustri som självständiga företagare.

vad människor verkligen vill ha från en hälsoklubb?

Grundarna förstod att konsumenterna letade efter bekvämlighet och överkomliga priser. Men de var inte villiga att acceptera undermålig utrustning eller dålig miljö. Denna kunskap har lett utvecklingen av ett koncept med dygnet runt öppna gruppträningsgym. Våra medlemmar kan träna även när klubben inte är bemannad. Dessutom erbjuder vi den exklusiva förmånen Anywhere Club Access som ger medlemmar möjligheten att använda alla fitnesscenter runt om i världen på ett standardmedlemskap. Många gym erbjuder också certifierade personliga tränare till sina medlemmars bekvämlighet.

Där vår modell verkligen sticker ut från mängden är dess användning av programvara, säkerhet och övervakningsteknik. Integrationen av dessa system gör det möjligt för ägarna att driva trygga och säkra klubbar med kraftigt sänkta personalbehov. Vårt exklusiva system tillåter en klubb att vara öppen på 24-timmars basis. Systemet, som inkluderar fjärrövervakning med TV-kameror och personliga säkerhetsanordningar, ger medlemmarna en möjlighet att känna sig trygga och säkra även när klubben inte är bemannad. Dessutom är vår incheckningsprogramvara helt integrerad med vårt säkerhetssystem.

vara din egen chef

Och fortfarande ha friheten och flexibiliteten att göra vad som är viktigt för dig! Med Anytime Fitness kommer du att vara din egen chef utan att behöva göra allt ensam. Som franchisetagare kommer du att använda exklusiv teknik för att driva din klubb, inklusive:

  • Inpassering- och säkerhetssystem, integrerade med fakturering och betalningshantering.
  • Incheckning av medlemsdata och verktyg för datahantering, integrerade med marknadsföring.
  • Varuautomater, kontantlös design ger medlemmarna möjlighet att debitera sitt inköp till medlemskontot och skapar intäkter utan personal!
  • Globalt medlemskap, känt som Anywhere Club Access.

Med vår modell kan du äga en hälsoklubb och fortfarande ha tid över till annat. Vår exklusiva systemintegration låter dig att driva ett 24-timmarspass utan någon ytterliggare personal! Detta ger dig en enorm konkurrensfördel, eftersom löner är den största utgiften som uppstår hos traditionella träningsklubbar. Som klubbägare kan du ägna tid åt andra viktiga områden i ditt liv, och samtidigt ge medlemmar full åtkomst till din anläggning.

Vi erbjuder bekvämligheten som människor söker hos en träningsanläggning. Vårt program Anywhere Club Access bevisar vilken bekvämlighet vi erbjuder våra medlemmar, vilket är den största orsaken konsumenter väljer en klubb framför en annan.

Det är ett prisvärt träningsalternativ för alla. I motsats till den låga prislappen, är Anytime Fitness-klubbarna klanderfritt städade och ljusa, med in i detalj inredda träningsområden. I varje gym återfinner medlemmarna banbrytande utrustning som är säker och enkel att använda.

En exeptionell medlemsupplevelse är kärnan i vår affärsmodell. Klubbens ägare är passionerade när det gäller att ge en högkvalitativ medlemsupplevelse. Vi erbjuder en välkomnande och ren miljö för alla, oavsett dennes kondition eller förmåga. Våra medlemmar kan förlita sig på en stödjande atmosfär som uppmuntrar dem att sträva efter och uppfylla sina hälso och fitnessmål!

fitness marknaden fortsätter att växa

Det finns en mängd val bland franchises. Så varför är träningsmarknaden den rätta för just dig?

Beakta att endast en liten andel av människor använder hälso- och fitnesscenter runt om i världen. Detta nummer väntas växa allt eftersom fler människor eftersöker en aktiv livsstil, ofta sporrade av det ökande antalet företag med friskvårdsprogram och andra incitament för bättre hälsa. Bekvämligheten och de överkomliga priserna på vår 24-timmarsmodell för män och kvinnor innebär att Anytime Fitness kommer att dra nytta av den största majoritet av denna tillväxt.

tusentals klubbar öppna hela världen

Sedan grundandet 2002 har vi upprätthållit starka tillväxttal. Som världens största och snabbast växande 24-timmar om dygnet-tränings-franchise fortsätter vi att slå rekord och få industrihyllningar.

Hur hamnade vi bland de främsta i klassen? För Anytime Fitness handlar det om grunderna. För det första erbjuder vi en beprövad affärsmodell till passionerade entreprenörer. Därefter erbjuder vi franchisetagare förstaklassig support under alla faser av klubbutveckling och den löpande verksamheten. Dessutom utvärderar vi ständigt de verktyg och den information vi ger våra franchisetagare. När en ny idé eller ett bättre alternativ dyker upp implementerar vi dessa verktyg på franchisenivå.

I Sverige fortsätter marknaden att expandera både för blivande franchisetagare och potentiella klubbmedlemmar. För närvarande har vi mer än 3000 områden sålda och en medlemsbas på över 2 miljoner och växer stadigt! Tillväxten av franchiseverksamheten kommer att stärkas av dem som verkligen känner till affärsmodellen och dess varumärke. Dessutom expanderar vi aktivt här i Sverige så väl som i Australien, Nya Zeeland, Kanada, Mexiko, Chile, Storbritannien, Irland Spanien, Polen, Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Japan och Indien. Vidare expansion pågår.

Den typiska franchisetagaren har en passion för träning och en entreprenörsanda. Rankade som ett av de främsta lågpris franchise-alternativen tenderar klubbarnas ägare uppleva en avkastning på sina investeringar i en snabbare takt än andra företag.