vanliga frågor

Har du frågor? Vi har svaren! Kolla in vår samling av svar på samtliga frågor som rör en rad olika områden om att vara franchisetagare inom Anytime Fitness, allt ifrån intäktsgenerering till marknadsvillkor.

Om du har några ytterligare frågor är våra franchisesäljare glada att hjälpa till. Fyll i ett formulär eller ring +46 (0)101 665500 för att tala med en franchisesäljare.

Begär franchise-information

Hur genererar en Anytime Fitness-klubb intänkter?

Majoriteten av din inkomst kommer från medlemsavgifter. Vi kommer att rekommendera ett månatligt medlemsprogram med en engångskostnad för aktivering av nyckel. Varje medlem kommer att ha möjlighet att betala sin avgift i helhet eller betala månadsvis genom direktdebitering. Din medlemsavgift kan variera beroende på ditt områdes demografi och erbjudanden på din anläggning. Vi kan hjälpa dig att ställa in din prissättning.

Beroende på din tid och dina personliga mål för din klubb kan vi hjälpa dig att sätta upp en mängd olika inkomstkällor. Certifierad personlig träning och varuautomater är några av de mest effektiva inkomstkällorna som finns för din klubb.

Vad kan jag räkna med att tjäna?

Intäkterna från varje Anytime Fitness-klubb varierar beroende på många variabler, till exempel marknadens storlek, demografi, ägarnas ansträngningar, kompetens och ekonomi. Vi kan sätta dig i kontakt med andra gymägare för att du skall kunna diskutera inkomstutsikter och möjligheter med dem.

Hur mycket träning kommer jag att få?

Och när träningen är avklarad, hur mycket stöd kommer det att finnas tillgängligt, och kommer det att kosta mer? Med Anytime Fitness slutar träningen aldrig. Inledningsvis har vi en obligatorisk en veckas utbildning. När den är avklarad finns vi tillgängliga dagligen eller veckovis med stöd via telefon, platsbesök, e-post och tryckta publikationer. Support finns tillgängligt så länge du behöver det. Det finns ingen extra kostnad för denna värdefulla utbildning och fortlöpande stöd.

Kommer jag få en instruktionsbok?

När du blir franchisetagare kommer du att få tillgång till vår online-handbok. Detta är ett webbaserat verktyg som regelbundet uppdateras med ny information. Den innehåller hundratals frågor och svar som hjälper dig att starta och driva en Anytime Fitness-franchise.

Hur många timmar kommer jag att arbeta för min Anytime Fitness-klubb per vecka?

Detta beslut är helt upp till dig. Vissa gymägare har heltidsarbete någon annanstans och driver sin klubb vid sidan om med enstaka kontroller. Andra gymägare har enbart sitt gym som heltidsarbete. Beroende på omständigheterna kan det fungera på båda sätt.

Hur mycket är franchiseavgifterna?

I jämförelse med andra franchiseavgifter är Anytime Fitness avgift betydligt lägre. Vår avgiftsstruktur inkluderar en licensavgift på 240.000 kr. De flesta franchisegivare tar ut en procentandel av all bruttoförsäljning. Med Anytime Fitness behöver du inte betala några avgifter baserade på din försäljning. Du betalar istället en liten fast månadsavgift som syftar till att hålla dina kostnader nere. Det finns andra kostnader i samband med att driva en hälsoklubb så som mjukvaror och webbplats/e-hostning samt även till våra utvalda leverantörer för deras tjänster. Din franchisekonsult kan berätta mer om dessa kostnader.

Finns det fördelar med att äga mer än en klubb?

Absolut ja. De flesta franchisetagare inser snabbt potentialen i att äga mer än en Anytime Fitness-hälsoklubb och kommer att börja överväga tanken på att äga fler anläggningar. Dessutom kommer vi att erbjuda en rabatt på franchiseavgiften när din första anläggning är öppen.

Hur vet jag om marknaden är stor nog där jag bor?

We can help you determine which city offers a viable market and also offer assistance on selecting an appropriate site, both of which will get your franchise off to a great start.

Kommer jag få hjälp med att välja en plats för klubben och att bygga den?

As much help as you request. Remember, your success is our success. Therefore, we will do whatever it takes to get you started in the right manner.

Vilka är de största konkurenterna till Anytime Fitness?

Med så många andra olika varianter av hälsoklubbar runt om i Europa, med allt från andra hälsoklubbar, gym och andra inrättningar finns det konkurens överallt. Du kommer därför när du väl äger en franchiselicens kommer att kunna dra nytta av våra engagerade franchisekonsulter och vår demografiska marknadsprofilering för att kunna möta konkurensen. Glöm inte att en betydande andel av befolkningen inte är medlemmar hos någon typ av hälsoklubb, vilket innebär att det fortfarande finns en enorm marknadspotential kvar.

Kommer jag få ett eget exklusivt område tillsammans med mitt Anytime Fitness-territorium?

Ja. Du kommer att få ett exklusivt område. Din franchisekonsult kommer diskutera med dig om hur Anytime Fitness utvecklar sig inom ett specifikt område.