vi hjälper dig
varje steg på vägen

Från startup till marknadsföring - vår träning tar aldrig slut! Franchise-coacher och övrig personal utvecklar kontinuerligt nya och spännande sätt att stödja dig på.

startup stöd

Vi strävar efter att besvara alla dina frågor och förse dig med all nödvändig information du behöver för att fatta ett informerat beslut om att bli franchisetagare inom Anytime Fitness. När du väl äger din första egna Anytime Fitness-licens är några av alla de tjänster som finns tillgängligt för dig under den första uppstartningsprocessen:

platsval och leasing-förhandlingar

Vi kombinerar din egna lokala marknadskännedom med vår kunskap inom fitness och franchiseindustrin tillsammans med vår djupgående förståelse för behov hos Anytime Fitness för att hjälpa dig hitta en plats. Vi kan även hjälpa dig att förhandla om villkor i hyresavtal samt vilka insatser du kan förvänta dig från hyresvärden.

utformning av klubbens layout, design och konstruktion

Din franchisekonsult hjälper dig genom alla faser av klubbens utbyggnad och design. Vi ger dig också en av företaget sanktionerad designguide för att göra processen så enkel som möjligt.

marknadsföring, pre-sales och bemanning

Din franchisekonsult kommer att ge dig råd om marknadsföring, pre-sales och bemanning för hela klubben under uppstart. Vi kommer också att förse dig med ett antal checklistor för att göra processen så enkel som möjligt.

Omfattande utbildning

Från inledande utbildning för alla franchisetagare till workshops, avancerade ledarskapssessioner och årliga franchisetagarkonferenser. Du kommer att få tillgång till en hel uppsjö av utbildning för att maximera klubbens framgång.

kontinuerligt stöd

Anytime Fitness erbjuder en mängd verktyg och resurser för sina franchisetagare. Bara några av de verktyg som finns för dig är:

  • Online-handbok speciellt anpassad till olika faser i ditt företag
  • Avancerad träning för chefer och säljpersonal
  • Utbildningssessioner som utförs av företagsrepresentanter
  • Konferenssamtal och webinars som hålls vid olika tider varje månad

online-verktyg

Var än du kommer från och vilken din erfarenhet du än besitter kommer vi att ge dig bästa möjliga start på ditt nya företag. Anytime Fitness erbjuder en mängd olika verktyg och resurser för sina franchisetagare och de finns alla tillgängliga för franchisetagaren genom vår supportportal. Denna lättanvända webbaserade instrumentpanel erbjuder på ett säkert sätt den support våra franchisetagare behöver på en daglig basis.

Vill du ha en livsstil som ger dig mer tid för de saker du verkligen älskar att göra? Anytime Fitness har skapat supportmaterial för att få det att hända!

nationell branding och marknadsföringsstöd

Marknadsföring av din klubb görs enkelt med vårt professionellt utvecklade marknadsföringsmaterial och affärsverktyg. Anytime Fitness har också skapat reklammaterial som kan användas över hela landet i tryckta publikationer och kan vid behov till och med anlita en PR-byrå för att öka kännedom om varumärket över hela Irland om så skulle behövas.

Tabellen till höger visar de många skräddarsydda marknadsföringsobjekt som finns tillgängliga för Anytime Fitness franchisetagare.

internationella konferenser

Genom att delta i våra internationella konferenser kan franchisetagare lära av och nätverka med ett stort antal andra franchisetagare inom Anytime Fitness. Det finns tusentals andra klubbägare med bra idéer och tillvägagångssätt!

Dessa roliga och informativa tvådagarskonferenser hålls generellt en gång varje år och omfattar seminarier och spontana möten där du kan lära dig allt om hur du kan sköta din Anytime Fitness-klubb bättre.