bekvämlighet + kultur

Över 2 miljoner medlemmar väljer Anytime Fitness . Varför? Eftersom det är bekvämt, prisvärt och roligt . Med 24/7 tillgång till tusentals våra klubbar runt om i världen , kan du träna på dina villkor . Fitness har aldrig varit så lätt .

Helt rättt Alltid öppet Tusentals klubbar Prisvärda medlemskap Personal Training Säker omgivning

alldeles rätt för dig


Titta på videon till vänster för att få en snabb rundtur angående de många funktioner och fördelar Anytime Fitness erbjuder och för att se hur bra vi passar din livsstil.

Vi är alltid öppna

Vi passar ditt fullspäckade schema och livsstil. Med ditt medlemskap kan du träna när det passar dig själv bäst, oavsett om det är på dagen eller på natten! Våra klubbar är öppna 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Hos Anytime Fitness håller du i nyckeln, bokstavligen. Tillgång till våra klubbar skyddas av vårt moderna och unika säkerhetssystem och beviljas endast de med rätt nycklar. När du väl kommit in har du tillgång till banbrytande styrketräning och konditionsutrustning.

ett medlemskap, tusentals klubbar

Vi finns precis där du behöver oss. Träna nära hemmet eller arbetsplatsen. Vi finns nästan överallt.

Till skillnad från de flesta gym kan du med ditt medlemskap hos Anytime Fitness besöka tusentals av klubbar runt om i världen, helt utan extra kostnad.

Hitta en klubb nära dig ▸▸

prisvärda medlemskap

Det kostar inte mycket att uppnå dina träningsmål hos Anytime Fitness. Med fantastisk utrustning och stöd och uppmuntran från vår personal på klubbarna, får du ut mycket mer än man normalt kan förvänta sig för priset.

Eftersom vajre Anytime Fitness-klubb är är självständigt ägda och drivna rekommenderar vi att du [kontaktar utvald klubb](/hitta-gym] för specifik prisinformation. Ett besök hos klubben kommer att hjälpa dig att lära dig ännu mer.

En månads medlemskap kostar i allmänhet mindre än:En cappucino om dagen


En genomsnittlig klippning


En månads mobilräkning

personlig träning

Förutom kvalitets-träningsredskap och en trevlig atmostfär erbjuder Anytime Fitness även personliga tränare på de flesta klubbar.

Ackrediterade personliga tränare kan hjälpa dig att påbörja ett smart träningsprogram, komma över envisa platåer, hjälpa dig ur dina gamla hjulspår och ge dig ny energi i din träning. Längs med vägens gång kommer de att utmana dig, få dig att ändra uppfattning och hjälpa dig att bygga upp ett självförtroende med resultat som sträcker sig långt bortom spegeln.

säker atmosfär

Anytime Fitness klubbar erbjuder en inbjudande miljö.

Med hjälp av bekvämligheter så som privata badrum och duschar kan medlemmar enkelt fräscha upp sig efter ett snabbt träningspass och fortsätta hålla sig på banan.

Integrerade åtkomst och säkerhetsfunktioner med fjärrstyrt övervakningssystem så väl som personsäkerhet tillgängligt genom ett enda knapptryck till SOS Alarm.